Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Elfogadom

Szállítási feltételek

Átvételi módok, átvételi díjak

Sprinter futárszolgálat

A megrendelt termékeket a Sprinter futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre munkanapokon 8-17 óra között, a csomag/csomagok feladását követően 1-2 munkanapon belül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg a megrendelésénél ahol Ön napközben is elérhető. A küldemény érkezéséről, az utánvét összegéről a futárszolgálat e-mailben küld értesítést. A Sprinter kézbesítőjének csak készpénzzel fizetheti ki csomagját.

A futárszolgálat két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a küldeményt. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet eredménytelen volt akkor a Sprinter e-mailben értesíti Önt a sikertelen kézbesítési kísérletről.

A futárszolgálat munkatársa a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat visszajuttatja az árut a webshop részére.

Amennyiben Ön újra kéri a termék/termékek kiszállítását, úgy újbóli szállítási költséget számítunk fel és a megrendelt árut azt követően adjuk át a futárszolgálatnak miután a teljes vételár a bankszámlánkra átutalásra került.

Házhozszállítás esetén a csomag súlya nem haladhatja meg a 40 kg- t. A webáruház rendszere nem figyelmeztet a súlykorlát elérésére. Erről utólag - a rendelés feladását követően - telefonon vagy e-mailben értesítjük a vásárlókat. A súlyhatár átlépése esetén szállítási felárat számítunk fel, melynek mértékéről e-mailben küldünk tájékoztatást.

A feltüntetett szállítási díj bruttó ár, az általános forgalmi adót tartalmazza, és a csomag értékétől függetlenül érvényes, valamint minden költséget tartalmaz.

Kivételt képeznek a feltüntetett szállítási díj alól a kisértékű, de súlyos termékek.

Ilyen termékek:

  • sók
  • tejhelyettesítők
  • reformélelmiszerek kategóriában található lisztek

Amennyiben rendelése csak a fentebb említett termékek valamelyikét tartalmazza (csak sót, csak tejhelyettesítőt vagy csak refromlisztet, illetve ezek kombinációját) és így rendelésének bruttó súlya átlépi a 20 kg-t, vagy ha a csomag összsúlyából több mint 20 kg-t ezek a termékek képeznek, akkor a szállítási költségre vonatkozóan e-mailban egyedi árajánlatot adunk. Az árajánlat elfogadását követően kerül átadásra a futárszolgálat részére a megrendelt termék.

Az alapesettől eltérő szállítási költség korrigálása minden esetben előzetes értesítés után, utólag történik.

Házhozszállítást kizárólag Magyarország területén vállalunk.

Ezen szállítási mód díja bruttó 990 Ft.

 

Pick Pack Pont szállítás

Pick Pack Ponton történő átvételhez válassza ki az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot.

A csomag feladásától számítva Budapesten 1-3 munkanapon belül, vidékre történő szállítás esetén pedig a futárnak történő átadást követően 2-4 munkanapon belül érkezik meg a csomagja az Ön által kiválasztott Pick Pack Pontra. A futárszolgálat e-mailben értesíti Önt amikortól csomagja átvehető.

A csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésére, ezt követően a csomag visszaküldésre kerül a webshop részére.

Egy csomag maximális súlya 20 kg, illetve maximum 60x60x60 cm méretű lehet.

Az ennél nagyobb, súlyosabb rendelést két vagy több csomagban tudjuk teljesíteni.

Ahány csomag annyiszor kerül felszámításra a szállítási költség!

Ezen szállítási mód díja bruttó 890 Ft.

Életmód

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?