Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Elfogadom
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Családi vállalkozásunkat 2011-ben indítottuk. Mivel fontosnak tartjuk, hogy egészségesen éljünk, és ehhez a rendszeres testmozgáson kívül arra is szükség van, hogy egészségesen táplálkozzunk, ezért igyekeztünk áruházunkba összegyűjteni azokat  az alapanyagokat, amelyek felhasználásával egészségesen táplálkozhatunk.

Természetesen gondoltunk azokra is, akiknek az egészséges táplálkozás mást jelent, mert ételintoleranciájuk illetve allergiájuk miatt bizonyos élelmiszereket nem fogyaszthatnak.

gluténmentes élelmiszerek kategória kialakításánál megkülönbözetett figyelemmel jártunk el. Igyekeztünk a lehető legszélesebb termékválasztékot kialakítani a magyar illetve a külföldi gyártók kínálatából.

Mivel korábban egészségügyi dolgozó voltam, ezért pontosan tudom, hogy a lisztérzékenyek számára milyen fontos a diéta szigorú és pontos betartása, hogy a nem megfelelő (gluténnel szennyezett) alapanyagok használata akár nagyon súlyos következményekkel is járhat. Éppen ezért a gluténmentes élelmiszerek kategóriába csak olyan termékek kerülhettek, melyeken valamilyen formában szerepel, hogy a termék gluténmentes, vagy a gyártó, forgalmazó nyilatkozott arról, hogy a termék gyártása, csomagolása során keresztszennyeződés nem fordulhatott elő.

Áruházunk széles termékválasztékával igyekszünk biztosítani, hogy mindenki, aki tenni akar egészségéért, egészségesen akar táplálkozni, megtalálhassa az általa követett diétához vagy életmódhoz szükséges alapanyagokat. Így kínálatunkban megtalálhatóak a bio-, a reform-, a paleo élelmiszerek, a növényi tejtermékhelyettesítők, a természetes édesítők és a himalája sók is. A cukorbetegek külön kategóriában válogathatnak a diétájuknak megfelelő élelmiszerek között.

Életmód

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?