B.CORN ALAPLISZT 750G
|
Leírás és Paraméterek
Kenyér alaprecept: 250g gluténmentes alaplisztet, 15g cukrot, 5g sót, 20g étolajat, 20g élesztőt, 300g ivóvízet robotgéppel homogénre keverjük, egy kizsírozott kenyérformában háromszorosára kelesztjük. Előmelegített sütőben 180 C fokon 50 percig sütjük.
Összetevők: kukoricakeményítő, előfőzött kukoricaliszt, sűrítőanyag: xantán-gumi, guármagliszt, savanyúságot szabályozó: kalciumcitrát. SO2 tartalom: max. 50mg/kg.
Tápérték 100 g-ban
Energia: 1459 KJ
Fehérje: 1,13g ebből fenilalanin 61mg a késztermékben 57mg
Ásványi anyag: 0,5g
Növényi zsír:0,3g
Élelmirost: 4g
Cukor: 0g
Keményítő: 84g
Vélemények
Hasonló termékek
|