Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Elfogadom

Szállítási feltételek

Szállítási díjak

Házhozszállítás futárszolgálattal: 990 Ft
MPL PostaPonti kézbesítés: 880 Ft
Postán maradó: 790 Ft

A feltüntetett szállítási díjak bruttó árak, az általános forgalmi adót tartalmazzák, és a csomag értékétől függetlenül érvényesek, valamint minden költséget tartalmaznak.

A 40 kg súlyt meghaladó csomagok esetén a rendelés feladását követően egyedi árajánlatot adunk.

Kivételt képeznek a fenti szállítási díjak alól a kisértékű, de súlyos termékek.
Ilyen termékek:

  • sók,
  • tejhelyettesítők,
  • reformélelmiszerek kategóriában található lisztek

A gluténmentes lisztekre nem vonatkozik a súlykorlátozás, nem tartoznak a kivételek közé!

Amennyiben rendelése csak a fentebb említett termékek valamelyikét tartalmazza (csak sót, csak tejhelyettesítőt vagy csak reformlisztet, illetve ezek kombinációját) és így rendelésének összsúlya átlépi a 25 kg-t, de nem haladja meg a 40 kg-t, vagy ha a csomag összsúlyából több mint 25 kg-t ezek a termékek képeznek, akkor a szállítási költség:  

Házhozszállítás futárszolgálattal: 1500 Ft

MPL PostaPonti kézbesítés: 1490 Ft

Postán maradó: 1390 Ft

A 40 kg-t meghaladó rendelésekre ebben az esetben is a rendelés feladását követően egyedi árajánlatot adunk.

Az alapesettől eltérő szállítási költségek korrigálása minden esetben előzetes értesítés után, utólag történik.

Az árak Magyarországon belül érvényesek.
Várható szállítási idő 1-5 munkanap.

 Szállítási módok

1.    Házhozszállítás futárszolgálattal

A termékeket a Magyar Posta Logisztikai üzletága (MPL) csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába, vagy akár a munkahelyére (postafiókcímre nem kérhető kézbesítés). Az MPL kézbesítőjének csak készpénzzel fizetheti ki csomagját.

Az MPL  a csomag feladását követő munkanapon 8 – 17 óra között szállítja ki a csomagot az Ön által megadott címre. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg a megrendelésnél ahol Ön napközben is elérhető. A küldemény átvételének napján az átvételről elektronikus előrejelzést kap SMS-ben vagy e-mailben.

Az MPL két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a küldeményt. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet eredménytelen volt az MPL a küldemény ékezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Amennyiben a rendelés során megadta telefonszámát, akkor az MPL egyeztet Önnel a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Ha a második kézbesítési kísérlet is eredménytelen volt az MPL ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet ahol Ön még 5 napig a csomagot átveheti.

Házhozszállítás szállítási mód esetében a csomag súlya nem haladhatja meg az 40 kg-ot. A webáruház rendszere nem figyelmeztet a súlykorlát elérésére. Erről utólag - a rendelés feladását követően - telefonon vagy e-mailben értesítjük a vásárlókat. A súlyhatár átlépése estén szállítási felárat számítunk fel, aminek mértékéről e-mailben küldünk tájékoztatást.

2.    Postán maradó és PostaPonti kézbesítés

Vegye át csomagját a több mint 2550 posta vagy a 125 MOL kút egyikén!

A postán maradó illetve a PostaPonti csomagátvétel választásával az ország legkiterjedtebb hálózata áll az Ön rendelkezésére.

Válasszon egy postát, amely útba esik Önnek, és a küldemény felvételét összekötheti más postai ügyeinek intézésével. Mivel a MOL PostaPontok többsége 24 órában tart nyitva, így munka előtt vagy után is elhozhatja csomagját, sőt bankkártyával is fizethet.

Az Önnek leginkább megfelelő átvételi hely kiválasztásához először a legördülő listából ki kell választania a várost, majd azt a postahivatalt/ MOL töltőállomást ahol a csomagját át szeretné venni.
A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap. Küldeményét a kiszállítást követő 5 munkanapon belül a választott postahivatal/PostaPont nyitvatartási idejében bármikor átveheti.

Postán történő átvétel esetén a csomag maximális tömege nem haladhatja meg a 30 kg-t, MOL PostaPonton történő átvételnél pedig a 20 kg-t.

A webáruház rendszere nem figyelmeztet a súlykorlát elérésére. Erről utólag - a rendelés feladását követően - telefonon vagy e-mailben értesítjük a vásárlókat. A súlyhatár átlépése esetén szállítási felárat számítunk fel, aminek mértékéről e-mailben küldünk tájékoztatást.

Életmód

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?